Nástrojárna

30. června 2021 11:30

Nový katalog standardních nástrojů pro výrobu Forem a Zápustek DORMER PRAMET

Katalog v pdf. ke stažení zde.

Společnost DORMER PRAMET, tradiční český výrobce nástrojů na obrábění vydala na přelomu května a června katalog standardizovaných nástrojů pro výrobu Forem a Zápustek. Ve své vydané tiskové zprávě informuje:

Inzerce

Standardní nástroje pro výrobu Forem a Zápustek

Vysoká produktivita a procesní bezpečnost je jednou z nejvyšších priorit nástrojáren během výroby forem nebo zápustek.

Jako globální dodavatel nástrojů pro tento průmyslový segment nabízíme destičkové nástroje tak i monolitní rotační nástroje a to pro všechny výrobní operace.

Patří zde široká škála vysokoposuvových fréz, frézy pro rovinné frézování, frézy do rohu a frézy pro kopírovací operace. Samozřejmostí jsou i vrtáky s VBD a vyvrtávací hlavy. Z monolitních nástrojů pokrýváme vrtací, frézovací, srážecí, závitovací a vystružovací operace.

K prezentaci našeho standardního řešení k výrobě forem a zápustek jsme vytvořili novou marketingovou brožuru, která obsahuje 32 stránek s komplexním přehledem našeho sortimentu v tomto segmentu. Jsou zde prezentovány jak klíčové nástroje s vyměnitelnými destičkami tak i nástroje monolitní.​ Bližší informace o produktu je podpořena QR kódem, který Vás přesune na oficiální video nástroje v akci.

Obsah je dělen podle typických materiálů používaných v nástrojárnách, jako jsou oceli a kalené oceli, korozivzdorné oceli, litiny a neželezné materiály jako hliník, měď, bronz a grafit. Publikace definuje všechny nástroje pro obráběcí operace v hrubování, polodokončování a jemné dokončování.

Součástí brožury je i kapitola, která představuje naše speciální oddělení pro výrobu nástrojů na míru podle zákaznických požadavků a uplatňuje se tam, kde nelze vykrýt redukci strojního času obrábění a zvýšit celkovou produktivitu výrobního procesu standardním nástrojem, popř. jako součást projektového řešení.

Speciální nástroje lze poptávat jak v destičkovém provedení s různými typy substrátů a povlaků, tak i nosné těla a upínače. V monolitním provedení nabízíme frézy, závitníky, stupňovité vrtáky nebo výstružníky i s vodícím čepem, srážeče a to v materiálech HSS, HSS-E, HSS-E-PM nebo v tvrdokovovém provedení. Nabízíme také regionální technický servis a poradentství, školení a CAD/CAM podporu k rozvoji tohoto segmentu.

Pro více informací použijte odkazy ke stažení brožury. Odkaz zahrnuje i možnost prohlížet brožuru v režimu online stránkování. Můžete také použít naši mobilní aplikaci Library App na Vašich chytrých zařízeních.

​Pokud máte nějaké dotazy k sortimentu nástrojů pro výrobu forem a zápustek pro Vaši aplikaci, prosím kontaktuje lokální Dormer Pramet zastoupení nebo oficiálního distributora.


-red- zdroj: www.dormerpramet.com/cs-cz

 

Mohlo by se Vám líbit

CzechInvest začíná spolupracovat s padesátkou nových startupů v projektu Technologická inkubace

V rámci druhé výzvy projektu Technologická inkubace agentura CzechInvest podpoří 53 startupů částkou přes 135,5 milionu korun. Převládá oblast umělé inteligence a kreativní průmysly. „Každému […]

Technologie studené plazmy výrazně snižuje pachovou zátěž z gumárenské výroby

Společnost Continental Barum za poslední dvanáct let prováděla mnoho studií či testovala různé technologie vedoucí k snížení pachových emisí z výroby pneumatik. V loňském roce byla finalizován systém […]

Reportáž: GÜHRING INNOVATION DAYS 2024

Zvýšení efektivity obrábění je ve výrobních firmách trvalý proces. A je jedním z důvodů, proč firma GÜHRING – přední světový výrobce obráběcích nástrojů – pořádá pod […]