Obrábění

29. dubna 2019 09:10

OPEN HOUSE TECNOTRADE 2019

Ve dnech 10. – 12. dubna 2019 se v kuřimském sídle společnosti TECNOTRADE OBRÁBĚCÍ STROJE s. r. o.  konaly tradiční Dny otevřených dveří – OPEN HOUSE TECNOTRADE 2019. Hosté si mohli prohlédnout celé servisní, skladové a administrativní zázemí společnosti a seznámit se se stroji značky DOOSAN, s robotizovanými pracovišti a nahlédnout do světa 3D tisku.

Na výstavní ploše 2 500 m² bylo k vidění 23 CNC obráběcích strojů a 3D tiskárny technologie POLYJET, FDM i SLS . Ukázka obrábění byla připravena na multifunkčním obráběcím centru PUMA SMX 2600S. Vystavené stroje tvořily průřez sortimentem DOOSAN – horizontální soustruhy různých velikostí, vertikální soustruhy, vertikální centra a 5osé centrum VC 630/ 5AX.  Velmi navštěvovanou byla expozice věnovaná robotizaci, jejímž cílem bylo představení ovládání a programování robotické buňky ROBOTEC APC 7 v kombinaci se strojem DOOSAN LYNX 2100L, kolaborativního robota od společnosti Hanhwa a svařovací centrum v kombinaci s robotem FANUC. Společnost TECNOTRADE představila také prototyp 3D měřicího přístroje vlastní výroby.

Prezentovat se se svými výrobky či službami mělo možnost více než 30 dodavatelských firem, které se OPEN HOUSE účastnily jako spoluvystavovatelé.

Cestu na letošní Dny otevřených dveří – OPEN HOUSE TECNOTRADE 2019 si našlo na 530 návštěvníků, z toho 150 studentů středních škol a odborných učilišť.

 Daniela Klusáčková

Infocube


Společnost TECNOTRADE OBRÁBĚCÍ STROJE  s. r. o. je obchodní firma zabývající se prodejem, záručním i pozáručním servisem CNC obráběcích strojů a 3D tiskáren na území České republiky a Slovenska.

www.tecnotrade.cz

Mohlo by se Vám líbit

CzechInvest začíná spolupracovat s padesátkou nových startupů v projektu Technologická inkubace

V rámci druhé výzvy projektu Technologická inkubace agentura CzechInvest podpoří 53 startupů částkou přes 135,5 milionu korun. Převládá oblast umělé inteligence a kreativní průmysly. „Každému […]

Technologie studené plazmy výrazně snižuje pachovou zátěž z gumárenské výroby

Společnost Continental Barum za poslední dvanáct let prováděla mnoho studií či testovala různé technologie vedoucí k snížení pachových emisí z výroby pneumatik. V loňském roce byla finalizován systém […]

Reportáž: GÜHRING INNOVATION DAYS 2024

Zvýšení efektivity obrábění je ve výrobních firmách trvalý proces. A je jedním z důvodů, proč firma GÜHRING – přední světový výrobce obráběcích nástrojů – pořádá pod […]