Automotive

20. ledna 2023 08:26

Společnost Fronius vás zve na 7. mezinárodní automobilovou konferenci: Joining Smart Technologies ve znamení udržitelnosti a digitalizace

Odborníci na technologie spojování z automobilového průmyslu se setkají od 10. do 11. května 2023 ve společnosti Fronius v rakouském Sattledtu. Hlavním tématem letošní mezinárodní automobilové konference je udržitelnost a digitalizace.

Renomovaní přednášející představí aspekty udržitelnosti z různých úhlů pohledu a budou o nich diskutovat. Jaké trendy a vývoj se rýsují v oblasti spojovacích technologií v automobilovém průmyslu? Jakým výzvám čelí automobilový a dodavatelský průmysl na cestě k udržitelnější výrobě? Jaké příležitosti v této souvislosti nabízí digitalizace? A jaké příležitosti a rizika se skrývají v digitální transformaci výrobních prostředí? Zapojte se do diskuse a podělte se o své zkušenosti s odborníky.

Inzerce

Záštitu nad konferencí převzal Dr. Florian Oefele (BMW AG) a Dipl. Ing. Daniel Rudolph (Audi AG). Hostitelem Joining Smart Technologies je společnost Fronius International GmbH: „Automobilový průmysl pro nás představuje klíčové odvětví. Mnohé naše výrobní inovace jsou výsledkem intenzivního řešení jeho požadavků a potřeb. Velmi mě těší, že se tato špičková konference koná u nás,“ říká Elisabeth Engelbrechtsmüller-Strauß, CEO Fronius.

Společnost Fronius nabízí interní automobilové a dodavatelské scéně tuto jedinečnou platformu pro předávání znalostí a výměnu zkušeností již od roku 2008: „Na této konferenci je možné v příjemné atmosféře diskutovat se specialistkami a specialisty z automobilového průmyslu a spojovací techniky o aktuálních i budoucích tématech a otázkách a vybudovat si síť kontaktů,“ zdůrazňuje jedinečnost této akce Dr. Oefele.

Přihlásit se můžete na webových stránkách konference: https://www.joining-smart-technologies.com/en/jst-2023

Udržitelnost a digitalizace při spojování v automobilovém průmyslu – těmto hlavním tématům je věnována řada konferencí Joining Smart Technologies ve dnech 10. a 11. května 2023.

Jádro konference tvoří zajímavé a podnětné odborné přednášky z automobilového a dodavatelského průmyslu, které budou doplněny vynikajícími přednáškami z jiných oborů. Díky tomu je možné stále si rozšiřovat obzory.

Na závěr celé akce proběhne pódiová diskuze s předsedou konference a některými přednášejícími.


Obchodní jednotka Perfect Welding

Fronius Perfect Welding je inovativní jedničkou v oblasti obloukového svařování a celosvětovou jedničkou na trhu robotizovaného svařování. Odbor Fronius Welding Automation jako systémový dodavatel kromě toho realizuje zakázková automatizovaná kompletní svařovací řešení, např. v oblasti výroby nádrží nebo navařování na námořních plošinách. Portfolio doplňují svařovací zdroje pro ruční použití, příslušenství pro svařování a široké spektrum služeb. S více než 1 000 prodejních partnerů na celém světě je Fronius Perfect Welding zákazníkům velmi blízko.

Fronius International GmbH

Společnost Fronius International je rakouská firma se sídlem v Pettenbachu a dalšími pobočkami ve Welsu, Thalheimu, Steinhausu a Sattledtu. Podnik má 6 100 zaměstnanců po celém světě a působí v oborech: svařovací technika, fotovoltaika a technika nabíjení akumulátorů. Díky 36 mezinárodním společnostem Fronius a prodejním partnerům / zastoupením ve více než 60 zemích dosahuje podílu exportu zhruba 89 procenta. Díky inovativním výrobkům a službám a také 1.366 uděleným patentům je společnost Fronius inovační jedničkou na světovém trhu.

Mohlo by se Vám líbit

Společnost Continental získává specialistu na výrobu forem pro nákladní a speciální pneumatiky

Společnost EMT s.r.o Púchov se s účinností od 2. dubna 2024 stala součástí podnikatelských aktivit společnosti Continental v oblasti pneumatik. Akvizicí této společnosti se doplnilo portfolio společnosti […]

CzechInvest začíná spolupracovat s padesátkou nových startupů v projektu Technologická inkubace

V rámci druhé výzvy projektu Technologická inkubace agentura CzechInvest podpoří 53 startupů částkou přes 135,5 milionu korun. Převládá oblast umělé inteligence a kreativní průmysly. „Každému […]

Technologie studené plazmy výrazně snižuje pachovou zátěž z gumárenské výroby

Společnost Continental Barum za poslední dvanáct let prováděla mnoho studií či testovala různé technologie vedoucí k snížení pachových emisí z výroby pneumatik. V loňském roce byla finalizován systém […]