Plasty

08. září 2015 00:15

Fatra na veletrhu FACHPACK

Naše firma se poprvé zúčastní Mezinárodního veletrhu obalových technologií „FachPack 2015“ v Norimberku – ve dnech 29. září–1. října 2015. Navštivte nás!

Inzerce

Fatra, a.s., významný středoevropský zpracovatel plastů (PVC, PE, PP a PET), má dominantní podíl na trhu v plastikářském průmyslu v České republice již 80 let.

Společnost Fatra, a.s. je firma, která nabízí špičkové produkty a specializovaná zákaznická řešení, která zahrnují nejen výrobu, ale i vývojové aktivity, servis v oblasti zkušebnictví, vývojových laboratoří či testování a poradenské služby. V současnosti směřuje více jak polovina produkce na zahraniční trhy a to do více než 50 zemí světa. Produkce společnosti se uskutečňuje ve dvou výrobních závodech v Napajedlích a Chropyni.

Vysokou kvalitu výrobků a služeb podporují zavedené systémy řízení kvality a ekologie ČSN ISO 9001 a ČSN ISO 14001.

Fatra dodává výrobky do široké řady oborů např. pro stavebnictví, potravinářství, galanterii nebo odvětví hygieny. Zde bychom Vám rádi představili výrobky, které jsou určeny pro obalový průmysl a budou představeny na veletrhu Fachpack.

Vystavovaný sortiment:

  • Fólie z měkčeného PVC – fólie z měkčeného polyvinylchloridu (PVC-P) v transparentním i barevném provedení pro svařované nebo šité obaly v kancelářské a školní galanterii, pro balení drobného technického zboží, obaly ložního zboží atd.
  • Plastové profily – profily z různých materiálů (PVC, PE-HD, PE-LD, PP, ABS, TPO) s rozmanitými fyzikálními vlastnostmi, v rozmanitých tvarech a barvách používaných např. jako součásti různých typů průmyslových obalů jedno i vícecestných.
  • Granuláty – PVC granulát je polotovar určený k dalšímu průmyslovému zpracování pro výrobu obalů technologií vstřikováním nebo vytlačováním.
  • BO PET fólie TENOLAN® a lamináty FOLAM® – biaxiálně orientované PET fólie a vícevrstvé laminované fólie jsou určeny pro další zpracování při výrobě obalů pro balení potravin i technických výrobků, vícevrstvých flexibilních obalů pro průmyslové i potravinářské použití, pro dekorační účely a různé technické aplikace.
  • Tvarované obaly – obaly z neměkčené vinylové fólie lze použít v potravinářském i technickém průmyslu, např. k balení lahůdek, cukrovinek, mrazírenského zboží, v pekárenském a masném průmyslu a drobného technického zboží.
  • Protiskluzné materiály z PET a EVAC – podložky z PET jsou určené jako ochrana podlahy před poškrábáním; protiskluzová fólie z EVAC je využívána jako ochrana před poškrábáním a znečištěním v regálech a skříních.
  • Fólie a desky z PE – hladké/dezénované fólie a desky z LD-PE, HD-PE – jsou používány jako proložky při balení technických výrobků, podkladový materiál na palety, pro vysekávání, zašívání a vyztužení (galanterie aj.). Nabízíme také výstražné fólie.
  • Vstřikování, vstřikované výrobky (z materiálů PP, LDPE, HDPE, atd.) – vyrábíme různé vstřikované obaly a další výrobky – přepravky, krycí čela pro ochranu rolí, multifunkční dlaždice atd. Nabízíme výrobu na 15 vstřikovacích lisech s uzavírací sílou 420–800 t, hmotnost výlisku 50–3000 g. Při dodání vlastní formy lze vyrobit jakýkoli vstřikovaný výrobek dle daných parametrů.
  • Regranulát, regranulace – nabízíme regranuláty z polyolefinů (PE, PP, LLDPE,PE/PP) pro vstřikování, vytlačování a vyfukování. Nabízíme zpracování plastových odpadů z materiálů PP, LDPE, PP/PE, EVAC.

Více informací vám rádi poskytneme na adrese:


Fatra, a.s.
třída Tomáše Bati 1541, 763 61 Napajedla
tel: + 420 577 501 111
e-mail: info@fatra.cz
www.fatra.cz


Mohlo by se Vám líbit

CzechInvest začíná spolupracovat s padesátkou nových startupů v projektu Technologická inkubace

V rámci druhé výzvy projektu Technologická inkubace agentura CzechInvest podpoří 53 startupů částkou přes 135,5 milionu korun. Převládá oblast umělé inteligence a kreativní průmysly. „Každému […]

Technologie studené plazmy výrazně snižuje pachovou zátěž z gumárenské výroby

Společnost Continental Barum za poslední dvanáct let prováděla mnoho studií či testovala různé technologie vedoucí k snížení pachových emisí z výroby pneumatik. V loňském roce byla finalizován systém […]

Reportáž: GÜHRING INNOVATION DAYS 2024

Zvýšení efektivity obrábění je ve výrobních firmách trvalý proces. A je jedním z důvodů, proč firma GÜHRING – přední světový výrobce obráběcích nástrojů – pořádá pod […]