Elektro

26. března 2019 16:45

IDIADA: Setkání uživatelů SIMULIA 2019

Společnost IDIADA CZ a.s. srdečně zve své zákazníky, partnery a zájemce o simulace na odbornou konferenci „Setkání uživatelů SIMULIA 2019“, která se uskuteční v termínu 8. – 9. dubna v hotelu Galant v Lednici.

Jak už jsme Vás informovali dříve, rozhodli jsme se pro změnu termínu naší konference a její posun do jarních měsíců. Jedním z důvodů je prohloubení naší spolupráce se společností Dassault Systèmes v oblasti elektromagnetických simulací. Jejich produkty CST budeme nově distribuovat a proto nám bude ctí přivítat na naší konferenci i uživatele z této komunity.

V prvním dnu se můžete těšit na novinky v produktech SIMULIA a 3Dexperience, které Vám představí zástupci IDIADA a Dassault Systèmes a také na uživatelské příspěvky.

Druhý den bude tradičně věnován praktickým workshopům a konference bude zakončena obědem.

Předběžný program:

Pondělí 8. 4. 2019

Úterý 9. 4. 2019

Více informací o akci naleznete zde: www.idiada.cz/setkani-uzivatelu-simulia-2019


O společnosti:

Společnost IDIADA CZ a.s. vznikla sloučením společnosti Applus Airon Technic a.s. a TechnoCentrum CAD s.r.o. v lednu 2008. Obě sloučené společnosti v té době již patřily k nejvýznamnějším dodavatelům vývojových služeb pro automobilový průmysl v České republice. Sloučením vznikl silný hráč na trhu mající jedinečné know-how v oboru s významnou kapacitou a disponující silnou podporou technického zázemí ze Španělska a Německa.IDIADA CZ a.s. zaměstnává přes 200 pracovníků v kancelářích v Hradci Králové, Liberci, Mladé Boleslavi, Brně a Košicích.

Hlavní činnosti firmy IDIADA CZ a.s.:

skicy, designové studie, class-A surfacing, vizualizace, virtuální realita, vývoj dílů a sestav, analýzy a simulace, výpočty a optimalizace, konstrukce přípravků, tvorba technické a montážní dokumentace, příprava montážních výkresů,zajištění testů a zkoušek, homologace a využití zkušebního polygonu u Barcelony.V České republice jsme certifikovaným partnerem společnosti Dassault Systemes pro prodej řešení SIMULIA (Abaqus UFEA, Tosca, Isight, fe-safe, SIMULIA V5) a 3Dexperience. Pro tyto produkty zajišťujeme kompletní servis počínaje doporučením optimální konfigurace, vhodného hardware, jejich následnou dodávkou, instalací, školeníma končící poprodejní podporou.


www.idiada.cz

Mohlo by se Vám líbit

Příkladná spolupráce ENGEL x škola x zákazník

V polovině dubna navštívili vybraní žáci SOU Svitavy a firma PLASTEX s.r.o. výrobní závody firmy ENGEL v Kaplici, v rakouském Schwertbergu a St. Valentinu.   Jednalo se o […]

Hanwha představuje nový CNC dlouhotočný automat XD20/26III, vyznačuje se vysokou přesností

Na tuzemský trh přichází dlouhotočný automat XD20/26III jihokorejského výrobce Hanwha. Šestiosý CNC stroj švýcarského typu zvládne maximální obráběcí průměr 26 mm. Automat je vybavený nejnovějším […]

Inovativní podlahové desky Con-Pearl: Nová éra užitkových vozidel

Překližka je pro podlahy vozidel stále velmi používaný materiál, nicméně však již do jisté míry přežitý. Polypropylenové voštinové desky Con-Pearl, určené pro užitková vozidla, přicházejí […]